vier je cafefeest bij laurels

Bij Café Laurel’s in Raalte kun je vanaf 1 oktober op de zaterdagavond terecht voor besloten feesten. “De laatste jaren kregen wij al veel aanvragen voor besloten feesten op zaterdag. We hebben dan ook al veel gasten mogen ontvangen die zeer enthousiast waren over onze locatie. Daarom hebben we besloten om met ingang van 1 oktober het café op zaterdag alleen nog te verhuren voor feestjes”, laat uitbater Laurens Kieftenbeld weten.

Wie gezellig een feestje wil vieren, maar de huiskamer te klein vindt voor alle vrienden en familie kan dus vanaf 1 oktober bij Laurel’s terecht. Het café leent zich uitstekend voor een feestje voor een gezelschap van ongeveer maximaal tachtig personen. “Of je nu 40, 50 of 65 wordt of een andere goede reden hebt om iets te vieren, wij denken graag met je mee om de avond te laten slagen.”

Kijk eens op onze site voor de mogelijkheden of bel om een afspraak te maken. Van maandag tot en met vrijdag is het café geopend vanaf 16.00 uur. In overleg is het ook mogelijk om op een van deze dagen een feestje te geven.

Meer info vind je op Laurels.nl of bel 0572-351379 (na 16.00 uur).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.