veertig kilo appels voor isa de gier

Isa zit in groep 7 van OBS Ter Stege in Olst en ze was behoorlijk verrast dat ze zoveel appels kreeg uitgereikt. Ze loopt sinds haar vijfde mee met de Appelloop en is echt een rijzende ster. Elk jaar sneuvelt haar persoonlijk record en is ze 15 tot 20 seconden sneller dan het voorgaande jaar, kort ze is een looptalent waar we nog veel van zullen horen en genieten. Samen met haar schoolgenootjes zou ze donderdag de appels tijdens de pauze oppeuzelen en de rest nam ze mee naar huis.

De jaarlijkse Appelloop trok afgelopen woensdag weer een nieuw record hardlopers en zijn er in totaal 673 lopers bij de finish gekomen. Lynn won de afstand 1100 meter in een tijd van vier minuten en 30 seconden, hetgeen een verbetering van haar persoonlijk record van 12 seconden was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.