Home / archiefcentraal / veertiende editie rac rally raalte

veertiende editie rac rally raalte

De veertiende editie van RAC Rally is op 14 september. De toertocht start vanaf het Havenkwartier en zal een weg banen door de Achterhoek en Twente. Deelnemers kunnen genieten van de prachtige landgoederen en kastelen die deze streken rijk is.

De RAC is een gezellige club van autoliefhebbers. Mensen die lid willen worden of sfeer willen proeven zijn van harte welkom om mee te rijden. Het maakt niet uit wat voor auto je hebt. Voor informatie kan er worden gemaild naar wimenpetratutert@kpnmail.nl of kun je bellen naar 06 51318086 (na 19.00 uur)

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.