Home / archiefcentraal / veel warme kleuren bij cecil store raalte

veel warme kleuren bij cecil store raalte

Qua kleur is er genoeg keus. ‘‘We hebben veel mooie warme kleuren zoals tango rood, oker geel, staalbauw, bruintinten, grijstinten en poederroze. Zowel zacht als hard dus. Zwart is ook een veel geziene kleur. Ook hebben we mooie fashion-prints in huis dit najaar. Niet alleen op tops, maar ook op broeken”, aldus Greta.

Bij CECIL Store Raalte komt dagelijks nieuwe kleding binnen en wordt de winkel elke week vernieuwd. Greta: ‘‘Dat is voor ons ook leuk en voor jou al helemaal, omdat je telkens weer wat nieuws kunt kiezen. Op onze Facebookpagina vind je onze nieuwste items en ook leuke acties. Dus volg ons allemaal op www.facebook.com/CecilStoreRaalte.’’

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.