Home / archiefcentraal / van der hart onder de lat tegen feyenoord

van der hart onder de lat tegen feyenoord

Mickey van der Hart verdedigt morgenavond in de Adelaarshorst het doel van GA Eagles in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord, dat meldt RTV Oost .

Trainer Foeke Booy verklaart wel dat de fout van Cummins geen reden is om Van der Hart te laten keepen. Volgens hem zijn beide doelmannen aan elkaar gewaagd en heeft de flater van Cummins in het duel met ADO Den Haag geen rol van betekenis gespeeld. Verdediger Bart Vriends keer terug van een schorsing en zal in de basis starten. Booy kan woensdagavond nog niet beschikken over de geblesseerden Marnix Kolder (knie), Deniz Türüç (enkel), Alex Schalk (hamstring) en Lesly de Sa (rug). Marnix Kolder en Deniz Türüç hebben de training op het veld wel hervat. Of zij wel speelklaar zijn als Go Ahead zaterdag voor de competitie aantreedt tegen Feyenoord, is nog ongewis.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.