van den hof wint herfst indoor luttenberg

Een bijzonder onderdeel was het equipe-springen. De equipes bestonden uit vier combinaties, die verkleed een parcours sprongen. Het equipe-springen was niet verenigingsgebonden, ook groepjes vriendinnen van verschillende verenigingen namen hieraan deel. Er was een prijs beschikbaar voor de snelste equipe en een prijs voor de mooist verkleedde equipe. Beiden werden gewonnen door de cowgirls, die daarmee onder andere een taart wonnen, beschikbaar gesteld door bakkerij Van der Most.

De tevreden voorzitter, Cristel Espeldoorn, sprak van een geslaagde zeer geslaagd evenement, waarbij ze, naast alle sponsoren, in het bijzonder de vele vrijwilligers bedankte, zonder de inzet van deze vrijwilligers was dit evenement niet mogelijk was geweest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.