twee nieuwe merken bij tuunte fashion

Willeke: ‘‘In onze nieuwe collectie zie je veel dierenprints, harige truien en vesten en gladde broeken. De skinny jeans komen weer terug en ook de nepbontjes hangen weer in de winkel. Qua kleur is het vrij gevarieerd. Je ziet veel donkere kleuren, aardetinten maar ook petrol en rood van licht naar donker. Verder zie je veel metallic effecten. Zo wordt glans bij truien in gebreid.

Tuunte Fashion houdt 24 september Vriendinnentijd, waar iedereen welkom is voor een avondje met kleding, kapper, visagist en sierraden. Voor meer informatie hierover kijk je op staging2.tuuntefashion.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.