turuc maatschappelijk speler van het jaar

Hij wordt geroemd om zijn maatschappelijke verdiensten.

Türüc heeft de eervolle prijs onder andere gewonnen door zijn inspanningen voor de terugkeer van een voetbalveldje voor de jeugd in zijn oude woonwijk Wesselerbrink in Enschede. Daarnaast is hij actief als trainer bij de jeugd van Enschedese Boys. Naast het voetballen brengt Türüc zijn pupillen ook normen en waarden bij.

Türüç zet zich ook actief in voor verschillende maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles. Hij zorgt er met zijn Turkse achtergrond voor om mensen uit diverse maatschappelijke groeperingen met elkaar te verbinden.

Naast Türüc waren Maikel Kieftenbeld uit Lemelerveld, Bram van Polen van PEC Zwolle en international Georginio Wijnaldum van PSV genomineerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.