Home / archiefcentraal / troeptrimmen in olst

troeptrimmen in olst

Het troeptrimmen in Olst staat op de agenda voor 10 september. Ben jij ook aan het trainen voor de Appelloop en stoor jij je ook zo aan de blikjes, flesjes en papiertjes die langs de kant van de weg liggen? Kom dan om 18.30 uur naar Olst en ruim met een groepje hardlopers, onder leiding van een trainer, al rennend zwerfvuil op langs een deel van het parcours van de Appelloop. De training duurt een klein uurtje.

Het troeptrimmen wordt georganiseerd door Plaatselijk Belang Olst. Een groep Olstenaren zet zich in voor een prettiger samenleving en een fijnere woonomgeving. Concrete activiteiten waaraan zij werken zijn het OlsterFeest en het project ‘Olst, mooier aan de IJssel’. Het troeptrimmen is een ludieke actie om Olst nog mooier te maken, zodat ze haar visitekaartje kan afgeven bij de Appelloop, waaraan deelgenomen wordt door mensen uit de wijde omgeving.

Deze opschoonactie wordt ondersteund door de ROVA en is aangemeld op www.mooi-schoon.nl. Wethouder Marcel Blind geeft het startsein waarna de hardlopers vertrekken, voorzien van handschoentjes en afvalzakken.

Lees ook

Preview nieuwe Peugeot 508 PSE bij Auto Palace

(Advertorial) ZWOLLE – De nieuwe Peugeot 508 PSE maakt een previewtour door Nederland. Daarbij doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.