tricklebolt speelt erop los bij ep release

De mannen van Tricklebolt uit Lemele, Heino en Hellendoorn hebben afgelopen vrijdag de pannen van het dak gespeeld tijdens de release van hun eerste Ep: ‘Trapped in Rock’n Roll’. In een lekker gevuld Elckerlyc in Luttenberg werden ze ondersteund door support acts van Magnetic Spacemen, The City Killers en Dj Melloww, jonge bands uit Overijssel die ieder in hun eigen muziekstijl acte de presence gaven.

Het avondvullende programma mag een succes genoemd worden, de bezoekers kregen na afloop allemaal de Ep mee naar huis en gaven aan een lekkere rockavond gehad te hebben.Tricklebolt stampt gewoon door en zijn binnenkort te zien:

24 Oktober: Stampede Fest, Break Away, te Ommen

25 Oktober: Eprelease Magnetic Spacemen, Cafe de Karre te Tuk

31 Oktober: Lemele gaat LOS, Zaal Dijk te Lemele

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.