tricklebolt releaset eerste ep in luttenberg

Tricklebolt releaset op 26 september zijn eerste EP ‘Trapped in Rock’n Roll’ in Elckerlyc in Luttenberg. De zaal gaat open om 21.00 en vanaf 22.00 uur wordt het dak eraf geblazen met onder andere medewerking van The Magnetic Spacemen, The Citykillers en DJ Mellow.

Tricklebolt is opgericht in 2014 en bestaat uit vijf jongens met de gemiddelde leeftijd van 18 jaar. Zij maken Engelstalige rockmuziek met inspiratiebronnen als Led Zeppelin, Black Sabbath en Deep Purple. De Sallandse band Tricklebolt kan je kennen door de winst bij de Wraak van Salland 2014 en Kunstbende Overijssel 2014 is. Daarnaast hebben zij al in verschillende poppodia in Nederland gestaan.

Iedereen is van harte welkom op 26 september bij de release van het eerste EP van Luttenberg.

Meer informatie over de band is te vinden op http://staging2.tricklebolt.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.