Home / archiefcentraal / trendy coupes voor het najaar bij ami kappers

trendy coupes voor het najaar bij ami kappers

De nieuwe haarmodelijn Modern Myth van AMI kappers is geïnspireerd door mythes en sprookjes. Yvonne: ‘‘Alle coupes uit onze nieuwe haarmodelijn hebben een mysterieus tintje en zitten vol verborgen elementen en verrassingen. Denk aan pop-up kleuren of lagen die op een subtiele manier een groots effect hebben. Super vrouwelijk, dromerig en licht, maar met een subtiele edge’’.

Wist je dat alle kappers bij AMI kappers getraind worden in de nieuwste trends, dat pony knippen en nekhaar scheren altijd gratis is en dat je na een kleurbehandeling kleurgarantie krijgt? Yvonne: ‘‘Benieuwd naar onze nieuwe trendy coupes voor het najaar? Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak!’’

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.