Home / archiefcentraal / trendrede en troonrede live kijken bij s2m

trendrede en troonrede live kijken bij s2m

Via een livestream kun je dinsdag 9 september de Trendrede en een week later op Prinsjesdag troonrede bij S2M flexwerkplek La Manière Wijhezicht in Wijhe bekijken.

TrendRede is een cadeau voor burgers, bedrijven en bestuurders in Nederland en wordt belangeloos samengesteld door vooraanstaande trendwatchers. Met dit initiatief worden drie grote overkoepelende thema’s besproken en tonen ze Nederland daarmee een uitgelicht pad richting de toekomst. Deze live bijeenkomst kan samen bekeken worden vanaf 10.00 uur en is een nieuwe traditie bij S2M.

16 september spreekt de Koning der Nederlanden vanaf 12.00 uur het volk toe tijdens de troonrede. Met beschouwingen over de afgelopen periode en aankondigen van plannen en maatregelen op het gebied van bestuur en wetgeving is er genoeg stof voor discussie. La Manière, het oude gemeentehuis van Wijhe, organiseert allerlei evenementen en wil hiermee inspiratie en netwerkmogelijkheden bieden voor iedereen. Entree is gratis.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.