topprestatie jan willem van den berg

Jan Willem had op de baan in Lemele deze week 55 slagen nodig voor de achttien holes. Hans Strijkveen met 57, Jos Harmsen met 58 en Jan Hekman met 59 bleven nog enigszins in de buurt van Jan Willem. Tonnie Reimink, en Henri Duerink met 60 slagen, Erwin Scholten met 62, Harry Eshuis met 65 en Wim van de Linde met 66 en Gerrit Tempert met 67 slagen kregen punten voor het tussenklassement strokeplay bij geschreven. Per week krijgen de eerste tien spelers punten toegekend te beginnen bij de winnaar tien punten. De beste 20 wedstrijden tellen aan het eind van de competitie mee voor het eind klassement. Hans Strijkveen gaat hier fier op kop met 183 punten, Jan Willem van den Berg pakt steeds vaster hier de tweede plek met 156 punten, en Jan Hekman moet in de achtervolging met 148 punten.

Henri Duerink staat vierde met 117 punten en maakt met nog vier wedstrijden te gaan nog altijd kans op een podium plaats. De Nearest to the pin lag deze avond op hole negen, en aangezien de baan droog en hard was wist Jos Harmsen de bal het dichtst bij de pin te leggen en wel op 243 cm. Birdies ( twee slagen per hole) werden er deze avond ook gespeeld en wel Jan Willem van den Berg op de hole 11, 14 en 16. Ook Tonnie Reimink wist drie birdies te slaan en wel op de holes 4,5 en 6 dus drie achter elkaar. Vijf spelers scoorden twee birdies, namelijk Hans Strijkveen, Jan Hekman, ErwinScholten, Gerrit Tempert en Wim Grondman. Naast Jan Willem van den Berg scoorden ook Wim Grondman en Ties Straatman 36 stableford punten. Gerrit Dankelman 34, Henri Deurink en Jan Hekman en Hans Strijkveen 33 stableford. Dinie Hekman en Jos Harmsen scoorden 32 punten en Wim van de Linde met 31 stableford kreeg ook nog punten bijgeschreven voor het tussenklassement.

Ook hier gaat Hans Strijkveen aan de leiding met 135 punten, Tonnie Reimink staat hier tweede met 111 punten. Jan Willem van den Berg 98, Henri Duerink met 95 en Ties Straatman met 87 en Jan Hekman met 82 strijden nog om een podium plaats in dit klassement. Zie voor de volledige uitslagen staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.