titelkandidaat raalte wint eenvoudig van vilsteren

SV Raalte was vanmiddag heer en meester in de wedstrijd tegen Vilsteren, dat met 2-0 werd gewonnen.

Vorige week vertelde trainer Jan Plagman dat hij dit jaar kampioen wil gaan worden in de vijfde klasse A en dus zijn deze drie punten belangrijk voor de ploeg uit Raalte.

Daniël Middendorp maakte in de 8e minuut de openingstreffer voor SV Raalte. In de 33e minuut mocht Jef Hegteler tekenen voor de 2-0. SV Raalte bleef doorgaan met het creëren van kansen maar meer doelpunten bleven uit. ‘In de eerste helft hadden we eigenlijk al met 5 of 6-0 voor moeten staan. Mede door een paar fantastische reddingen van de keeper van Vilsteren gingen we met 2-0 de rust in.’

‘In de rust heb ik nog tegen de jongens gezegd dat we ons hoofd niet moeten verliezen en dat we het vertoonde spel uit de eerste helft door moeten zetten. Toch zie je dan dat de gemakzucht in de tweede helft toeslaat. We hebben uiteindelijk weinig tot niks weggegeven maar als ik naar de einduitslag kijk vind ik het toch wat magertjes. Kampioen kun je worden door elke week met 1-0 te winnen maar dat is niet wat ik wil.’

Door de 2-0 overwinning staat SV Raalte op dit moment derde in de competitie. Volgende week mag de ploeg van trainer Jan Plagman zich opmaken voor een absolute kraker. Dan spelen ze uit tegen de nummer twee, Mariënheem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.