Home / archiefcentraal / the muncks staan in walhalla en hedon

the muncks staan in walhalla en hedon

De band The Muncks staat op zaterdag 27 september op het podium in Walhalla Deventer en op 28 september treedt de band op in Hedon. De band is pas opgericht in 2013 en heeft inmiddels al verschillende optredens gespeeld, waaronder in Tunesië.

Funky basslines, vieze gitaarcapriolen samengesmolten door de strakke drumgrooves zoals Steve Jordan ze graag wil zien. De band is met hun funky muziek met elementen van rock en jazz volgens verschillende recensies zeer geschikt voor grote tours en festivals zoals Eurosonic Noorderslag.

The Muncks werd dit jaar eerste in de show ‘Salland’s got Talent’ in het Hoftheater. Ook wonnen zij de Burger Band Clash in het Burgerweeshuis in Deventer. Dankzij het Burgerweeshuis is de vier-koppige band bij Deltabeats geraakt. Hier besloot de band een EP op te gaan nemen met producer Elio Debets. Hij werkt onder andere samen met Afrojack, Knarsetand en Snoop Dog.

Voor meer informatie over de band of wil je horen hoe deze band klinkt? Bezoek onderstaande websites.

www.soundcloud.com/themuncks

www.facebook.com/themuncks

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.