textielboer siert cover roalter wind

Waar in de afgelopen jaren steeds een prominente Raaltenaar de cover sierde van Roalter Wind, is voor het herfstnummer gekozen voor een import Raaltenaar. En een Raaltenaar kunnen we deze man trouwens niet eens noemen want hij woont in Heino.

Onze hoofdpersoon heeft het trouwens goed voor elkaar want naar eigen zeggen woont hij ‘in de hemel’. Hij is reeds op audiëntie geweest bij de paus en ontvangt zowel AOW als kinderbijslag op zijn bankrekening. Als je nu wilt weten wie deze man is moet je snel de nieuwe Roalter Wind afhalen. Vanaf vrijdag 26 september is deze weer verkrijgbaar.

Extra afhaalpunt in Heeten

Met ingang van dit nieuwe nummer kunnen de mensen uit Heeten Roalter Wind afhalen bij Intradent aan de Dorpsstraat in Heeten. Naast de Stèvenskamp dus een tweede afhaalpunt in dit dorp. Aart Doderlein de Win van Intradent is blij met Roalter Wind: “Onze klanten kunnen nu in de wachtkamer hun tanden in Roalter Wind zetten”.

Naast een nieuw afhaalpunt in Heeten kunnen de fans van Roalter Wind ook terecht bij de andere twee vestigingen van Intradent (Spitsstraat 27 in Raalte en de dr. A.C. van Raaltestraat 2a in Ommen).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.