ter haar van casual tot maatpakken

‘‘Voor hemden kun je kiezen uit Circle of Gentlemen, Cavallaro, Profuomo en John Miller. Dit zijn dresshemden die herkenbar zijn aan hun luxe non-iron kwaliteit met mooie motieven. Profuomo heeft ook mooie zijden stropdassen om te combineren met je outfit’’, aldus Jeroen.

Jeroen: ‘‘Voor onze Talormade kostuums en colberts hebben wij vele stoffen, voeringen en knopen tot onze beschikking waar je zelf je eigen kostuum uit kunt samenstellen. Dit kun je al laten maken vanaf 399 euro. Verder kun je bij ons ook terecht voor casual kleding van bijvoorbeeld Manuel Ritz, Tramarossa, schoenen van bijvoorbeeld Giorgio, die wij als enige in Raalte verkopen’’.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.