ten den ik scoorde en niemand anders

Teije ten Den liet er geen twijfels over bestaan. “Ik heb gescoord, ik raakte die bal en dus is het mijn doelpunt”, reageert de jonge spits wanneer hij wordt gevraagd naar het moment een kwartier na rust. Coach Foeke Booy bracht de 21-jarige in de ploeg voor Reimerink en hij had maar drie minuten nodig om te scoren. Althans, dat leek in eerste instantie zo. Bij het bestuderen van de beelden naderhand bleek dat ADO-verdediger Derijck ook een groot aandeel had in de 1-0 waardoor een eigen doelpunt werd gesuggereerd.

Daar wilde Ten Den zogezegd niets van weten, uiteindelijk is het doelpunt ook officieel achter zijn naam komen te staan. Ondanks zijn doelpunt stond Ten Den met gemengde gevoelens na te praten. “Het is heerlijk om in te vallen en te scoren, dat gevoel is onbeschrijfelijk. Voor zo’n moment werk je altijd hard en nu komt het er dan uit. Ik baalde wel dat ik niet in de basis stond, maar snap de keuze van de trainer. Hij koos voor een wat meer tactische opstelling. Toen ik er in kwam wist ik wat ik moest doen en daarom ging ik met vertrouwen het veld in. Dat we dan door een fout van Eric (Cummins red.) nog een tegendoelpunt krijgen is heel erg zuur, maar hij heeft gewoon goed gekeept vanavond”, aldus de goaltjesdief.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.