tcr stopt na herfstvakantie leerlingenvervoer

TCR is na de herfstvakantie het leerlingenvervoer in Raalte, Olst-Wijhe, Deventer en Zutphen kwijt. Het aanbestedingsbureau, dat door de betreffende gemeenten werd ingezet om te bepalen welk bedrijf verantwoordelijk zou worden voor het vervoer, liet dat woensdag aan TCR weten.

TCR bleef na de zomervakantie het leerlingenvervoer voorlopig uitvoeren. Dit mocht het Raalter bedrijf in elk geval tot aan de herfstvakantie doen, maar eventueel tot aan de kerstvakantie. Dat laatste gaat dus nu niet meer op.

Als gevolg van deze beslissing gaat taxibedrijf bedrijf Willemsen de Koning het leerlingenvervoer na de herfstvakantie uitvoeren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.