sv heeten krijgt nieuwe voetbaltassen

De selectie van SV Heeten heeft het afgelopen weekeinde, uit handen van hoofdsponsor Loohuis Installatietechnieken B.V., nieuwe JAKO-Voetbaltassen in ontvangst mogen nemen. De tassen waren gevuld met drie winstpunten, want de wedstrijd die ze daarna afwerkten, met de nieuwe tassen, werd een 3-2 overwinning voor de groen-witten.

De gehele selectie had zich voor de wedstrijd verzameld om na een aantal toespraken de hoofdsponsor een bos bloemen te overhandigen en hartelijk te danken. Mede door de inspanningen van Loohuis Installatietechnieken B.V. zijn de randvoorwaarden om te presteren uitstekend bij SV Heeten. Iets waar zowel de vereniging als de selectie erg dankbaar voor zijn.

Trainer Marco Onderberg gaf tijdens de bijeenkomst nogmaals aan dat het de doelstelling is om in de top vijf te eindigen dit jaar. De selectie is wederom wat ervaringen rijker en aangevuld met enkele talentvolle spelers uit de A-jeugd. Een mooie en uitdagende doelstelling.

Door de sponsorinspanningen Loohuis en honderden andere sponsoren is het mogelijk om de kosten laag te houden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.