sv broekland pakt punt tegen sv zwolle

Sv Broekland speelde zondag gelijk tegen SV Zwolle. In Zwolle kwam de ploeg van Arnoud Rouwenhorst nog wel met 0-2 voor, maar kon het de voorsprong niet vasthouden. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Het eerste uur speelde Sv Broekland goed. Er werd leuk voetbal op de mat gelegd en er werden kansen gecreëerd. Doelpunten bleven in de eerste helft echter uit op sportpark de Marslanden. Kort na rust viel de 0-1 voor Broekland. Stefan vd Vechtte was de gevierde man. Na een uur spelen verdubbelde Aron Schiphorst de marge naar 0-2.

Hierna was het SV Zwolle dat de klok sloeg. ”Na de 0-2 van ons ging de thuisploeg meer risico nemen. Onze krachten vloeiden weg en ons middenveld werd totaal overlopen, aldus Arnoud Rouwenhorst. ”SV Zwolle creëerde na de 0-2 kans op kans en kwam in vijf minuten tijd terug van 0-2 naar 2-2.”, vervolgt de trainer.

Sv Broekland kwam in het laatste half uur nog goed weg in Zwolle. Na de gelijkmaker van Floris ten Have in de 73e minuut kon Broekland zich alleen nog maar beperken tot tegenhouden. ”We hebben geluk gehad dat het bij 2-2 is gebleven. Natuurlijk is er teleurstelling. Wij stonden na een uur nog op 0-2 , maar als je dan zo overlopen wordt in het laatste half uur, dan kom je met een punt uiteindelijk nog goed weg”, besluit Rouwenhorst.

Volgende week zondag treedt Broekland thuis aan tegen Diepenveen. SV Zwolle gaat dan op bezoek bij vv IJsselstreek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.