strijkveen ongenaakbaar in lemele

Hans Strijkveen was deze ronde in de competitie op de Pitch & Putt golfbaan in Lemele veruit de beste. Met een ronde van drie onder par (51) pakte hij weer de tien punten voor het strokeplay klassement. En alweer voor de achtste keer deze competitie. Wij ontvingen een verslag.

Jan Hekman en Jan Willem van den Berg die elk ook drie keer wonnen hadden nu ook weer het nakijken. Jan Hekman had 56 slagen deze ronde en Jan Willem van den Berg en Tonnie Reimink hadden 57 slagen nodig voor de 18 holes. Jan kreeg negen punten bijgeschreven, Tonnie acht en Jan Willem 7 punten, dit omdat Tonnie over de laatste zes holes 19 slagen nodig had en Jan Willem twintig slagen.Ties Straatman behaalde zes punten voor zijn ronde 58 slagen. Henri Duerink met 60, Henk Bendijk met 61, Wim van de Linde en Jan Nekkers met 62 en Bert Duerink met 64 slagen kregen punten voor het tussenklassement.

Voor het stableford klassement pakten Tonnie Reimink en Ties Straatman de tien punten voor hun behaalde 40 stableford. Hans Strijkveen speelde 39 stableford bij elkaar en deze drie spelers brachten hiermee hun hcp weer naar beneden. Tonnie en Ties met 1.2 punt en Hans met 0.4 punten. Tonnie heeft nu een hcp van 6.0, Ties van 6.9 en Hans Strijkveen staat nu zelf op min 0.3. Jan Hekman scoorde 36 stableford punten en bleef op een hcp van 1.5 staan. Jan Willem van den Berg scoorde 34 stableford en blijft op een hcp staan van 1.0. In de tussen klassementen veranderde niet veel. Bij het strokeplay gaat Hans Strijkveen op kop met 178 punten, tweede Jan Willem van den Berg met 147 punten en Jan Hekman is derde met 143 punten.

Ook bij het stableford gaat Hans Strijkveen op kop met 129 punten, Tonnie Reimink staat hier tweede met 95 punten en Henri Duerink staat derde met 86 punten. De nearest to the pin lag deze wedstrijd op hole 12. Hans Kok wist de bal op 1.93 mtr van de pin te leggen, Tonnie Reimink op 1.56 mtr en Jan Hekman op 1.40 mtr. Hans Strijkveen speelde deze week op de holes 1, 5,12 en 14 een birdie wat wel zeggen dat hij voor deze holes maar twee slagen nodig was. Tonnie Reimink deed dit op holes 5,13 en 15. En Henk Bendijk op de holes 1,5 en 10. Ties Straatman, Henri Duerink, Jos Harmsen, Hans Kok en Jan Hekman scoorden allemaal twee birdies. Voor de volledige uitslag ziet staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.