strijkveen kampioen na waardige ronde

Hans Strijkveen is de koploper in beide klassementen op de Pitch &Putt Golfbaan in Lemele. Dat hij ook kampioen zal worden is ook eigenlijk al beslist. Maar afgelopen competitie liet hij ook gewoon zien waarom hij de kampioen wordt. Op een moeilijk bespeelbare baan, baan lag er prima bij mooi glad geschoren, kubs goed gestoken maar hard door het droge weer gaf dit voor alle spelers problemen, behalve bij Hans. Wij ontvingen een verslag.

‘Hans scoorde een ronde van 55 slagen en was de enige die in de vijftig serie rond kwam. Tonnie Reimink was met 60 slagen de eerst volgende. Ties Straatman met 61 en Wim van de Linde en Jan Hekman uit Ommen met 62 slagen konden nog enigszins terug zien op een redelijke ronde. Jan Willem van den Berg, Jan Hekman uit Nijverdal en Henk Bendijk met een ronde van 67 slagen lieten ook al weer een gat vallen. Gerrit Dankelman met 70 en Harry Eshuis met 71 slagen kregen nog punten bij geschreven deze ronde voor het strokeplay klassement.

Deze ronde wist geen enkele speler ook zijn of haar handicap scherper te stellen, Tonnie Reimink, Ties Straatman en Wim van der Linde scoorden 36 stableford punten en dit het maximum van de buffer. Hans Strijkveen scoorde 35 stableford, Gerrit Dankelman 33, Jan Hekman uit Nijverdal 32 en Jan Hekman uit Ommen 31 stableford. De rest speelde 29 of lager, ook dit geeft weer aan dat het moeilijk was deze week. Hans Kok wist wel de nearest to the pin deze week te winnen welke op hole 1 lag en wel met 113 cm.

Algemeen klassement strokeplay na 25 wedstrijden op kop Hans Strijkveen met 186 punten, tweede Jan Willem van den Berg met 156 punten en derde Jan Hekman uit Ommen met 150 punten. Het algemeen klassement stableford na 25 wedstrijden op kop Hans Strijkveen met 142 en Tonnie Reimink volgt met 121. Om de derde plaats doen Jan Willem van den Berg met 98, Ties Straatman met 97 en Henri Duerink met 95 punten nog volop mee. Zie voor volledigheid staging2.nppb.nl baan Lemele.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.