Home / archiefcentraal / street one autumn please be awesome

street one autumn please be awesome

De nieuwe Authumn collectie stroomt al sinds juli binnen bij Street one. Marije: ‘‘De musthaves hangen dus al in de winkel. Street One heeft altijd een zeer toegankelijke collectie. Het is goed betaalbaar en de collectie is geïnspireerd op de hottest fashiontrends van het moment. Je kan hierdoor snel schakelen tussen nieuwe trends’’.

Marije, Anja, Renate en Lisanne staan voor je klaar: ‘‘Kom langs en we laten je onze favoriete items zien!’’ Get the right feeling for a lovely autumn bij Street One Raalte. Street One is ook te volgen via www.facebook.com/StreetOneRaalte.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.