stoere kleding en catchy accessoires bij mooi

‘‘Naast in broeken zie je leer ook terug in andere kledingstukken. Ook hebben we wat apartere kledingstukken. Zo vind je bij ons retro jurkjes en een trui met wiebermotief’’, aldus Esther. De stoere kleding maak je af met accessoires in Ibiza-stijl. Esther: ‘‘Het zijn belangrijke eyecatchers. Zo hebben we een tas met friemels. Je ziet ook veel veren en kralen en lange kettingen. De riemen zijn opvallend met studs en dierenprints en kun je gerust een felle kleur maillot of panty onder een retrojurkje dragen’’.

Als tip vertelt Esther nog: ‘‘We zijn afgelopen voorjaar begonnen met Please Jeans. Dit is een prachtig stoer broekje uit Italië. Hij is een beetje baggie en zit fantastisch. Ook niet onbelangrijk: hij maakt optisch wat slanker’’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.