stevige hits op de knolln rock buhne

Dit jaar wordt alweer voor de achtste keer het fijne feestje Knoll’n Rock gehouden, wel op 13 september. Ingredienten voor dit Rock & Roll-menu zijn als vanouds: Een avond vullend met lekkere giraatrifjes en fijn slagwerk.

Vanaf 21:00 uur trappen de heren van REPO af met gandioze cover voornamelijk uit de jaren ’70 en ’80. De leden uit Boskamp, Olst en Deventer schuwen stevige rockplaten zeker niet. Hits van Jimi Hendrix, Van Halen en ZZ Top passeren uiteraad de versterkers.

Hierna staat de buhne vol met de muzikanten van Nie Wies. Lekkere boeren-rock-muziek en hier en daar een Engelstalige hit ertussen. Deze regionale band timmert de laatste jaren aardig aan de weg, en het werd dan ook de hoogste tijd voor het Knoll’n Rock avontuur.

De entree bedraagd slechts €5, -. De tent palen staat weer op de vertrouwde locatie, de ingang is dit jaar een de Eikelhofweg, naast café Ruimzicht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.