sterke mannen en volle terrassen bij diekdaegen

Het was weer reuzegezellig afgelopen zaterdag tijdens de Wiejese Diekdaegen. In Wijhe zaten de terrassen goed vol, werden de kleedjesmarkt en het Keltisch Festival drukbezocht en was de Celtic Strongest Men weer de grote publiekstrekker.

In de Langstraat stond een file van mensen in verband met de Diekmarkt, die van de Langstraat tot aan het park Wijhezicht liep. In dat park vond het Keltisch Festival plaats met veel muziek en demonstraties.

De publiekstrekker was weer de Celtic Strongest Men georganiseerd door Sportschool Leef uit Wijhe. Er was een speciale gast uitgenodigd, namelijk Jarno Harms; zevenvoudig Sterkste Man van Nederland. Hij trad op als scheidsrechter tijdens de games en gaf nog even een demonstratie weg hoe je een grote kogel optilt.

Straat orkest Miami bracht de stemming er in bij de mensen op de terrassen in Wijhe en de kermis op het Marktplein kon ook op veel klandizie rekenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.