sportgala rico harder sporter van het jaar

Bij de sportteams ging de winst naar de voetballers van het eerste team van VV Heino. De aanmoedigingsprijs ging naar atlete Lynn van Zijl van AV Salland en Ben Wichers Schreur van SV SDOL was de winnaar in de categorie ‘vrijwilligersprijs’.

Iedereen kon tot 1 september 2014 via de website van het Sportbedrijf Raalte op de kandidaten stemmen in de categorieën ‘sportprijs individueel’ en ‘sportprijs team’. De uitslag is tot stand gekomen door een combinatie van de publieksstemming en de keuze van de vakjury. De vakjury bestaande uit Jet Mars, Johan Kiekebosch, Wout Wagenmans en Herman Holtmaat, koos zelf de winnaar van de vrijwilligersprijs en de aanmoedigingsprijs jeugd.

De gemeente Raalte huldigde deze avond ook de Sportkampioenen van 2013-2014. Op het podium van het HOFtheater stonden de volgende sportkampioenen op de ‘Legendary Lane’: Iris Elshof (paardensport), Derenik Ghazaryan (gewichtheffen), Rico Harder (judo), Bram Marskamp (trampolinespringen), Edwin Ophof (triathleet), Kenneth Pinkster (bmx), Kay Ruiter (voetbal) en Karen Tovmasjan (gewichtheffen). Wethouder Gosse Hiemstra overhandigde aan hen de prijzen.

De avond, die gepresenteerd werd door Maaike Heethaar en Lars Henning, werd verder aangevuld met een optreden van dansgroep Emote.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.