speciale wedstrijd voor van der hart

een speciale avond voor de Amsterdamse keeper.

“Een paar weken geleden vertelde de trainer me dat ik deze wedstrijd mocht keepen. Ik heb er naar toe geleefd en me op dit moment geconcentreerd. Natuurlijk zit ik niet happy op de bank, maar ik ben niet iemand die me laat kennen. Ik werk iedere dag hard en moet mijn kansen grijpen, vanavond was zo’n moment”, liet de keeper weten na afloop van de wedstrijd.

De kans tegen Feyenood greep Van der Hart met beide handen aan. Hij werd zelfs verkozen tot ‘man of the match’. “Toen de stadionspeaker omriep dat ik de man van de wedstrijd was kreeg ik een enorme adrenalinekick. Vooral omdat het publiek ook zo hard begon te juichen. Je doet alsof je het niet hoort, maar dit is toch wel waarom je profvoetballer wordt”, realiseert Van der Hart zich.

Voor de keeper had het duel extra lading. “Een wedstrijd tegen Feyenoord is heel bijzonder voor mij als Amsterdammer en Ajacied. Daarnaast heb ik twee jaar lang veel van Kenneth Vermeer geleerd. Ik zou het niet over mijn hart kunnen krijgen om naar Feyenoord te gaan, mijn opa draait zich om in zijn graf, bij Vermeer is het allemaal zo gelopen, voor mij is dat een onmogelijke overstap.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.