smeekens en tankink zijn teamgenoten

Dat meldt RTV Oost.

Lotto is per 1 oktober hoofdsponsor en naamgever van de schaatsploeg en per 1 januari 2015 van de wielerploeg. BrandLoyalty wordt subsponsor. Voor het eerst in de sportwereld worden schaatsen en wielrennen op deze manier bij elkaar gebracht, met als doel op sportief, financieel en commercieel gebied te bouwen aan een nieuwe topsportstructuur.

Arno de Jong, Marketing Directeur van De Lotto, is zeer verheugd over de samenwerking met het team van schaatscoach Jac Orie en de wielerploeg van Richard Plugge; “Wij zijn trots dat Lotto de komende twee jaar hoofdsponsor en naamgever is van de eerste gecombineerde Nederlandse wieler- en schaatsploeg, ‘een unicum in de Nederlandse sportwereld’. De Lotto bindt en verbindt sport en sporters. Het combineren van deze twee Nederlandse sporten in een ploeg past ons daarom als geen ander.”

Op het NK afstanden eind oktober zullen de schaatsers voor het eerst te zien zijn in de Lotto schaatspakken. De wielrenners volgen na 1 januari 2015.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.