Home / archiefcentraal / smeekens en tankink zijn teamgenoten

smeekens en tankink zijn teamgenoten

Dat meldt RTV Oost.

Lotto is per 1 oktober hoofdsponsor en naamgever van de schaatsploeg en per 1 januari 2015 van de wielerploeg. BrandLoyalty wordt subsponsor. Voor het eerst in de sportwereld worden schaatsen en wielrennen op deze manier bij elkaar gebracht, met als doel op sportief, financieel en commercieel gebied te bouwen aan een nieuwe topsportstructuur.

Arno de Jong, Marketing Directeur van De Lotto, is zeer verheugd over de samenwerking met het team van schaatscoach Jac Orie en de wielerploeg van Richard Plugge; “Wij zijn trots dat Lotto de komende twee jaar hoofdsponsor en naamgever is van de eerste gecombineerde Nederlandse wieler- en schaatsploeg, ‘een unicum in de Nederlandse sportwereld’. De Lotto bindt en verbindt sport en sporters. Het combineren van deze twee Nederlandse sporten in een ploeg past ons daarom als geen ander.”

Op het NK afstanden eind oktober zullen de schaatsers voor het eerst te zien zijn in de Lotto schaatspakken. De wielrenners volgen na 1 januari 2015.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.