schakelbrommer botst op auto in heino

Een bromfietser is vanmiddag rond 15.50 uur gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Schaarshoekweg in Heino. Met vermoedelijk een gebroken onderbeen is de jongen overgebracht naar het ziekenhuis.

Dat schrijft RTV Oost.

Door nog onbekende oorzaak kwamen de auto en bromfiets in botsing. De bestuurster kwam met haar auto uit een uitrit, op het moment dat de jongen uit de richting van Raalte kwam aanrijden. Ter hoogte van de uitrit zit dichte begroeiing en stond een auto geparkeerd, waardoor mogelijk voor beiden het zicht is belemmerd. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De Schaarshoekweg is daarom ter plaatse nog afgesloten voor het verkeer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.