sc deventer blijft koploper na winst op wesepe

SC Deventer mag zich nog steeds koploper noemen in de 5e Klasse H. De lijstaanvoerder mocht vandaag thuis aantreden tegen de nummer 11 van de competitie, Wesepe.

In de 3e minuut mocht Rick Jeurnink al op het scoreformulier genoteerd worden. De vroege voorsprong werd verdubbeld in de 28e minuut. Door deze 2 doelpunten blijft SC Deventer de trotse koploper in de 5e Klasse H.

Volgende week mag de ploeg van Roy Beumer zich bewijzen in de topper tegen de nummer 3 van de competitie, DAVO. SC Deventer zal deze wedstrijd moeten winnen op koploper te blijven. Wesepe mag volgende week op eigen veld aantreden tegen Wissel die op de 9e plaats genoteerd staan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.