sallandse derby eindigt onbeslist

De derby tussen Wijhe’92 en Overwetering is zondagmiddag geëindigd in 1-1. Thuisploeg Wijhe had het betere van het spel, maar één uitbraak van de rivaal uit Olst was voldoende voor de gelijke stand. Beide ploegen schieten overigens weinig op met de puntendeling, Overwetering (12e) en Wijhe (13e) behouden hun lage klassering in de Tweede Klasse J.

Tjidde Koopman van Wijhe’92 zorgde ervoor dat zijn ploeg met een voorsprong ging rusten. In de 25e minuut opende hij met een schot van grote afstand de score. In de tweede helft kreeg Wijhe kansen om de voorsprong uit te breiden, maar zonder succes. Aan de andere kant was het wel raak, Bram van Bessen tekende voor de gelijkmaker.

Volgende week speelt Overwetering in eigen huis tegen Tubantia, terwijl Wijhe op bezoek gaat bij Stevo. Voor beide ploegen een nieuwe kans om de eerste overwinning van het seizoen te behalen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.