sabine uitslag door in the voice of holland

Voormalig CDA-kamerlid Sabine Uitslag uit Welsum is door naar de volgende ronde in het muziekprogramma The Voice of Holland. Met haar blind audition wist ze drie van de vier coaches te laten draaien. Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis én Ali B wilden maar wat graag met Uitslag aan het werk.

Doordat er meerdere coaches draaiden, was de keuze aan Uitslag met wie ze graag wou gaan werken. Ali B probeerde nog haar sympathie te winnen door een woordenboek met dialect uit zijn tas te toveren, maar Sabine koos uiteindelijk voor Marco Borsato. Samen met hem gaat ze strijden in de Battles.

Uitslag is in de regio al langer bekend als zangeres. Zo zong ze, tijdens haar politieke carrière, in de band Spinrock.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.