Home / archiefcentraal / rolstoelwandeltocht aan begin ponyweek

rolstoelwandeltocht aan begin ponyweek

De Zonnebloem doet natuurlijk nog veel meer. Hun voornaamste doelstelling is het regelmatig bezoeken van hulpbehoevende ouderen, langdurige zieken, lichamelijk gehandicapten zowel ouderen als jongeren, of zij die op wat voor manier dreigen te vereenzamen.

Een band opbouwen via het bezoekwerk, een luisterend oor, er zijn voor de ander. Dit vormt het hart van het Zonnebloem werk. “We hopen dat we met onze vele vrijwilligers u in de Ponyweek weer een mooie middag kunnen bezorgen,” aldus De Zonnebloem Afdeling Heeten.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.