rohda messcherp richting rkhvv

Rohda kent met negen punten uit drie wedstrijden een uitstekende competitiestart en wil daar zondag tegen RKHVV een vervolg aan geven. Drent geeft aan dat hij zijn ploeg deze week wat meer rust geeft, maar dat het team messcherp zal zijn op sportpark de Blauwenburcht.

“Vanaf het begin hebben we redelijk pittig getraind en mijn spelers geven altijd 100 procent, dus ik heb ze deze week wat meer rust gegeven. Dinsdagavond tegen de beloften van Go Ahead Eagles speelden een aantal basisspelers maximaal een helft mee. Donderdagavond heb ik de training ingekort en de training van vrijdagavond heb ik geschrapt. Spelers die ik nog wil testen (Hamid Haji Jafar Zarbaf en Jeroen Jansen) trainen met de A1 mee. Beide spelers zijn fit verklaard, maar ik wil even kijken hoe ze reageren op een training”, aldus Drent.

Drent waakt voor onderschatting en laat weten dat er geen makkelijke overwinningen zijn te behalen. “Een ‘makkie’ bestaat niet, we bereiken alleen iets als we keihard blijven werken. Tot nu toe kunnen we alles nog opbregen, maar we mogen zeker niet verslappen. Alleen met 100 procent inzet, beleving en plezier kunnen we deze reeks voortzetten.”

Tegenstanders zullen anders tegen Rohda aankijken, omdat de ploeg bovenaan staat. “Het is altijd leuk om tegen de koploper te spelen en tegenstanders kunnen dan vaak iets extra’s brengen. Wij zullen goed om moeten gaan met de status die we nu hebben en ons eigen ding blijven doen. Daar moeten we niet voor weg lopen want Rohda blijft gewoon een heel erg grote club. Wel ben ik ontzettend trots dat we nu hier staan”, laat Drent weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.