roalter wind boven het maaiveld

Afgelopen week ging de redactie van Roalter Wind weer eens aan de wandel. In de omgeving van Heeten trokken fors uit de kluiten gewassen molshopen onze aandacht. Dichterbij gekomen leken het aanvankelijk kuilvoerplaatsen. Maar zes op een rij? En met raampjes en deuren? Dat hadden we nog niet eerder gezien. Navraag ter plaatse leerde ons dat het hier ging om een wel zeer bijzondere vorm van verblijfstoerisme. Vanaf vrijdag 26 september lees je er alles over in de nieuwste Roalter Wind.

Eerste Erkende Bezorgpunt

Vele trouwe lezers zijn inmiddels gewend aan onze ‘erkende Afhaalpunten’ en maken hier dankbaar gebruik van om hun felbegeerde exemplaar Roalter Wind af te halen. Het kan ook anders. Peter Wichgers van de Sallandse Pakketdienst gaat nog een stapje verder. “Ik kom Roalter Wind gewoon gratis en voor niks aan huis bezorgen”, vertelt hij vanuit zijn wagen. “Iedereen die een pakketje door SPD laat bezorgen krijgt van mij de Roalter Wind cadeau. Hoef je de deur dus niet meer uit!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.