raglan roadworks op keltisch festival

Raglan Roadworks is de vervanger voor The Szcaldy Experioment op Keltisch Festival Wijhe. Wegens omstandigheden hebben Mark Gilligan en Darren Byrne (The Szcaldy Experiment) helaas moeten afzeggen voor hun optreden op zaterdag 6 september tijdens het Keltisch Festival Wijhe.

Zij worden vervangen door de befaamde Raglan Roadworks. Raglan Roadworks is een Nederlandse band die is ontstaan uit de populaire Ierse folkband Cloggy Dew. De band speelt hoofdzakelijk Ierse en Schotse folk in een upbeat tempo en een (bijna) traditionele en energieke stijl wat helemaal past bij dit Wijhes Festival.

Bandleden van Raglan Roadworks zijn Derrick Rake (Vocals, Guitar), Jan “Dreadlock Johnny” Liket (Squeezebox) en Sam “The Bruiser” Bruijs (Drums, Percussion).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.