raalter centrum dit weekend weer vol mode

Diverse Raalter modezaken laten zondagmiddag de laatste trends zien op het gebied van kleding, schoenen, tassen, brillen en overige accessoires. De grote markt in het centrum wordt weer omgetoverd tot een grote catwalk, waarop de modellen van de deelnemende zaken hun beste beentje voorzetten. De shows beginnen om 13.30 uur en de laatste is om 15.00 uur.

Na de modeshows heb je natuurlijk nog genoeg tijd om de najaarsmode in de winkels te bekijken. De winkels zijn namelijk tot 17.00 uur geopend. Je vindt alles over het Raalte Modeweekend in ht RMP Modemagazine die je deze week als het goed is in de bus hebt gekregen. Zo niet, hier vind je het magazine digitaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.