Home / archiefcentraal / pvda en vvd tunnel onder kruispunt bos

pvda en vvd tunnel onder kruispunt bos

Kruispunt Bos bij Raalte, daar waar de N35 en N348 elkaar kruisen, moet aangepakt worden. Dat vinden VVD en PvdA in Overijssel. RTV Oost schrijft dat de partijen een fiets- en voetgangerstunnel onder de kruising willen.

Volgens de partijen behoort het kruispunt tot de grootste knelpunten van de provincie. Op de weg staan vaak files en ook gebeuren er regelmatig ongelukken. De partijen hebben daarom de handen in één geslagen.

De partijen willen onder het kruispunt een tunnel aanleggen voor voetgangers en fietsers. Volgens de VVD en PvdA is het plan ook haalbaar binnen het budget van de provincie. Er is namelijk door het kabinet vijf miljoen euro beschikbaar gesteld voor de aanpak van knelpunten op de N35.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.