protest personeel carinova bij gemeenteraad

Thuiszorgmedewerkers van Carinova en vakbond Abvakabo FNV voeren aanstaande donderdag actie bij de gemeenteraad van Raalte. Raalte is een van de Overijsselse gemeenten die flink het mes zetten in de thuiszorg. Duizend thuiszorgmedewerkers van Carinova raken hierdoor eind dit jaar hun baan kwijt of moeten fors salaris inleveren.

Leon van der Elsen, onderhandelaar Abvakabo FNV: “Wij willen dat Raalte alsnog kiest voor goede zorg en de banenversnipperaar uit zet. De zorgaanbieder die het werk gegund krijgt moet de medewerkers van de huidige partij overnemen tegen dezelfde arbeidsvoorwaarden.”

Hoewel de WMO, het onderwerp dat de thuiszorgmedewerkers aangaat, donderdag niet op de raadsagenda staat, wil de vakbond toch van zich laten horen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.