protest carinova bij raadsvergadering raalte

De medewerkers van Carinova protesteerden tegen het voornemen van de gemeente Raalte om te snijden in de huishoudelijke hulp. De actievoerders kwamen met een ‘banenversnipperaar’ naar het gebouw aan de Zwolsestraat.

Hoewel het Raalter gemeentebestuur afgelopen dinsdag haar voorstel omtrent de huishoudelijke hulp nog aanpaste, kon vakbond Abvakabo FNV daar donderdag nog niet inhoudelijk op reageren. “Maar we komen sowieso om een statement te maken,” aldus een woordvoerder.

Het voorstel van Raalte is om vanaf volgend jaar iedereen een uurtje huishoudelijke hulp per week in te laten leveren. Wie dat niet wil, kan de hulp voor 12,50 euro per uur terugkopen. Eind oktober neemt de gemeenteraad een besluit over de hulp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.