prijswinnaars weekend van het varken

Het 2e weekend in september was het Weekend van het Varken. Verspreid over Nederland deden 35 bedrijven mee. Bij zichtstal An’n Dwarsdiek van de familie Schuldink in Ommen was van alles te beleven zoals snuitschieten, een biggenrace, bigknuffelen, springkussen, quiz, kleurwedstrijd, verloting en kinderen konden als een big geschminkt worden.

De publiekstrekker was de biggenrace. De biggen moesten een parcours over en langs strobalen afleggen. Er kon een formulier worden ingevuld met daarop de volgorde van binnenkomst van de biggen. Bij de biggenrace waren vele vleesprijzen te winnen, die na afloop van elke race werden uitgereikt. Voor deelname werd een kleine bijdrage gevraagd, de opbrengt hiervan( ong. 300 euro) is geschonken aan de Cliniclowns.

Afgelopen zaterdag vond de prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd en de quiz. De prijswinnaars van de kleurwedstijd zijn: Anniek Kleinjan (12 jaar) en Sophie Otter (6 jaar). De winnaar van de quiz is: Fabian Kieftebeld, 5 jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.