prijsuitreiking kleurwedstrijd stadsboerderij de mars

Naar aanleiding van onze kleurwedstrijd tijdens de Ommer Bissingh Markt heeft de Stadsboerderij de Mars veel mooie kleurplaten ontvangen. Op zaterdag 30 augustus vond op de Stadsboerderij de prijsuitreiking van de mooiste kleurplaten plaats. Kimberley (2 jaar), Safanja (5 jaar) en Adáya (8 jaar) waren de gelukkige prijswinnaars.

Ook organiseerde de Stadsboerderij voor alle kinderen weer een Zonnebloemwedstrijd. De kinderen ontvingen kweekzaadjes en hebben geleerd om hun eigen zonnebloem te kweken. De deelnemers met de hoogste zonnebloemen werden beloond met een prachtige prijs! De gelukkige winnaars zijn Desi en Yara. Zij hebben begin september hun prijs in ontvangst mogen nemen op de Stadsboerderij! Alle andere kweekers bedankt voor jullie deelname!

Kom jij ook naar onze Kinderboerderij en wil je meer leren over onze dieren? Weet jij bijvoorbeeld wat onze dieren eten? Onze vrijwilligers leggen jou dit graag uit! Bovendien hebben wij ook een leuke grabbelton en maak je via onze activiteiten kans op leuke prijzen!

De kinderboerderij is iedere dag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Kinderboerderij De Mars is te vinden aan de Van Reeuwijkstraat 2 in Ommen. Meer informatie over de kinderboerderij is te vinden op staging2.stadsboerderijdemars.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.