ponyweek inspiratie op crea plaza

‘Uitpakken’ is het thema van Crea Plaza dit jaar. “Uitpakken omdat het onze vijfde editie is en dan heb je wat te vieren. Maar ook omdat het over styling gaat, hoe je er uit ziet. Daar mogen wij vrouwen ook graag mee uitpakken.”

En daarom pakt Crea Plaza zelf ook uit. Er zijn ruim 27 stands. Daar kun je informatie krijgen, leren, ervaren, meedoen, proberen, gewoon kijken, op gebied van sieraden, handwerken, creatief bezig zijn in huis, face and body, make up. Maar ook op gebied van hapjes, drankjes, specifiek wijn.

“En dan zijn dat dus alleen nog maar een paar voorbeelden! Iedere stand brengt iets anders”, verzekeren de dames. En ze hebben daarbij in drie cirkels gedacht. “We zoeken altijd eerst naar mensen en bedrijven uit Heeten. Om het concept beter in te vullen is Salland de tweede zoekkring. En als we dan de puntjes op de I willen zetten kijken we Nederland-breed wat we er nog bij willen.”

Dit jaar is daarvoor het oog gevallen op Marcella Stijlinspirator uit Leeuwarden. Zij laat zien hoe iets alledaags als kleding en stijluitstraling je kracht, zelfvertrouwen en je eigen ik plezier kunnen geven. Kleine verandering, groot effect.

Marcella geeft drie presentaties op het podium van Crea Plaza, maar bezet tussendoor ook een eigen stand. Ze vraagt alle bezoekers naar eigen keuze een sjaal mee te nemen, om te laten zien hoe je daar heel mooie accenten mee aan kunt brengen.

Crea Plaza is aangekleed met een gezellige bar, leuke stands en muziek op de achtergrond. Al met al een gezellig avondje uit!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.