poll maak een tunnel onder kruispunt bos

Maak een fiets- en voetgangerstunnel onder Kruispunt Bos. Dat is de poll op onze website deze week. VVD en PvdA vinden dat Kruispunt Bos bij Raalte aangepakt moet worden. Op de plek waar de N35 en N348 elkaar kruisen, moet een fiets- en voetgangerstunnel komen, vinden ze.

Volgens de partijen behoort het kruispunt tot de grootste knelpunten van de provincie. Op de weg staan vaak files en ook gebeuren er regelmatig ongelukken. De partijen hebben daarom de handen in één geslagen.

De partijen willen onder het kruispunt een tunnel aanleggen voor voetgangers en fietsers. Volgens de VVD en PvdA is het plan ook haalbaar binnen het budget van de provincie. Er is namelijk door het kabinet vijf miljoen euro beschikbaar gesteld voor de aanpak van knelpunten op de N35.

De wens van PvdA en VVD is de stelling op onze website deze week.

Afgelopen stond de poll op onze site in het teken van een plan van D66 Raalte: Schaf de Welstandscommissie af, stelde de partij. In een brief stelt de partij dat de bouw langzaam uit de slop komt en daarom ondersteund moet worden. De gemeente Raalte kan volgens D66 een bijdrage leveren door bijvoorbeeld de vergunningprocedure te versnellen. Eén van de mogelijkheden is volgens hen om de welstandscommissie af te schaffen en de welstandsbeoordeling door eigen ambtenaren te laten doen. Dit bespaart tijd en geld en versnelt de afgifte van een bouwvergunning, aldus D66.

Schaf de welstandscommissie af

71% Eens

29% Oneens

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.