plannen nieuw tijenraan in oktober bekend

 

Met een nieuwbouwbudget van 14 miljoen euro moet een nieuw zwembad, twee sporthallen en een ontmoetingsplek gebouwd worden. Het Raalter gemeentebestuur wil dat het nieuwe Tijenraan óf op veld 7 van Rohda komt te staan óf tussen de N348 en de Ceintuurbaan in komt.

Nieuw Tijenraan krijgt een wedstrijdbad, een lesbad en warmwaterbad voor therapiezwemmen. Het oude Tijenraan wordt volgens de huidige plannen helemaal gesloopt nadat het nieuwe Tijenraan is opgeleverd.

Overigens hoeven we volgende maand nog geen mooie tekeningen van het zwembad te verwachten. De gemeente besteedt het ontwerp, de bouw en het onderhoud in één pakket aan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.