paceshifters presenteren album in hedon

De Paceshifters uit Wijhe presenteren vrijdag 26 september hun derde album: Breach. Ze doen dat in Hedon Zwolle. Het album van het noise-rocktrio uit het verscheen eind augustus na een succesvol festivalseizoen met optredens op Pinkpop, Paaspop en Zwarte Cross. Rockveteranen Green Lizard nemen in Hedon het voorprogramma voor hun rekening.

Wie ze de afgelopen vijf jaar aan het werk heeft gezien, kan erover meepraten. De band was te zien als support–act voor bands als Deep Purple, 3 Doors Down, Triggerfinger en Therapy?, en als het toetje bij Queens of the Stone Age. Ook speelden ze hun muziek in een dampende en stampende tent op Groezrock en waren ze aanwezig op de Zwarte Cross, Pinkpop en Paaspop afgelopen festivalseizoen.

Het derde album Breach verscheen eind augustus via Goomah Music/Excelsior/V2. De eerste single Drone is uit en ontlokte daarmee bij OOR magazine de uitspraak: “Als die plaat net zo goed wordt als single Drone wordt 2014 het jaar van de Paceshifters, dat kan niet anders.”

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via de website van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie staging2.hedon-zwolle.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.