Home / archiefcentraal / paceshifters live bij 3voor12radio

paceshifters live bij 3voor12radio

De Wijhese rockers van Paceshifters staan niet alleen 19 september in het televisieprogramma De Wereld Draait Door, maar de band speelt ook de avond ervoor (18 september) live in de 3FM studio tijdens 3voor12 Radio.

Paceshifters is een geliefde band bij radiozender 3FM. Zo kwamen de heren al eerder in programma’s als ‘Xnoizz’ en ‘De Bende Van Der Lende’ maar nu is het tijd voor een live optreden in 3voor12 Radio. Met hun overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas zorgen ze voor een flinke dosis energie in de studio bij 3FM DJ Roosmarijn.

In augustus kwam het derde album ‘Breach’ uit. De eerste single van het album is ‘Drone’ en door dit liedje werd de band in juni dit jaar 3FM Serious Talent. Paceshifters heeft de afgelopen jaren veel succes, zo stonden zij tijdens het festivalseizoen van 2014 op het podium van Pinkpop en de Zwarte Cross. Daarnaast heeft de band als het voorprogramma mogen spelen van grootheden zoals Deep Purple, 3 Doors Down en Triggerfinger.

Op 18 september tussen 22.00 uur en 01.00 uur kan je de heren horen spelen op 3FM.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.