paceshifters live bij 3voor12radio

De Wijhese rockers van Paceshifters staan niet alleen 19 september in het televisieprogramma De Wereld Draait Door, maar de band speelt ook de avond ervoor (18 september) live in de 3FM studio tijdens 3voor12 Radio.

Paceshifters is een geliefde band bij radiozender 3FM. Zo kwamen de heren al eerder in programma’s als ‘Xnoizz’ en ‘De Bende Van Der Lende’ maar nu is het tijd voor een live optreden in 3voor12 Radio. Met hun overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas zorgen ze voor een flinke dosis energie in de studio bij 3FM DJ Roosmarijn.

In augustus kwam het derde album ‘Breach’ uit. De eerste single van het album is ‘Drone’ en door dit liedje werd de band in juni dit jaar 3FM Serious Talent. Paceshifters heeft de afgelopen jaren veel succes, zo stonden zij tijdens het festivalseizoen van 2014 op het podium van Pinkpop en de Zwarte Cross. Daarnaast heeft de band als het voorprogramma mogen spelen van grootheden zoals Deep Purple, 3 Doors Down en Triggerfinger.

Op 18 september tussen 22.00 uur en 01.00 uur kan je de heren horen spelen op 3FM.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.